Herken je dit?
Zoekend naar een oplossing voor je huwelijks- of relatieproblemen heb je de afgelopen maanden of misschien zelfs jaren, bijna alle boeken, die over dit onderwerp gaan, gelezen. Daarnaast heb je alle tips hierover, die aan je werden gegeven, toegepast.

Maar helaas tevergeefs! Om toch die hulp te krijgen die je zo hard nodig hebt, ging je naar seminars over huwelijken en relaties. Wellicht heb je zelfs overwogen om in counseling of therapie te gaan. Tot nu toe heeft het echter niet geleid tot de gewenste lange termijn oplossing voor je huwelijk of relatie.
Misschien denk je zelfs dat dít boek ook niet zal werken. Je hebt immers al talloze boeken over dit onderwerp in je boekenkast staan.

Ik ben het met je eens: er zijn niet veel boeken over relaties die werken. Hoe komt dat nu? De meeste boeken geven tips over het veranderen van de buitenkant of de omstandigheden in je huwelijk. Ze geven je snelle oplossingen die weinig inspanning kosten, maar die zijn meestal gedoemd te mislukken.

Dit zeer inspirerende boek zal je praktische handvatten aanreiken waarmee gedegen kunt werken naar de oplossing om je relatie sterk en gelukkig te maken. Er is namelijk altijd een weg naar geluk, zolang je zelf maar bereid bent te veranderen.
Lees verder om te zien hoe je dit kan doen.

Voor de E-book versie klik hier.

Klik hier voor het promotiefilmpje.