Je kunt ons op verschillende manieren helpen. Allereerst kun je voor ons bidden dat dit werk tot zegen zal zijn voor vele mensen en dat er een transformatie in deze wereld zal plaatsvinden. Dat Gods koninkrijk manifest wordt! Daarnaast kun je ook financieel steunen door een donatie te doen. Jouw bijdrage, hoe klein ook, maakt een verschil en stelt ons in staat om meer mensen te bereiken, positieve verandering te bewerkstelligen het leven van verwaarloosde kinderen en het Goede Nieuws van Jezus Christus te verspreiden. Zie hier de verschillende projecten die je kunt ondersteunen.

Door op de Doneerknop hier naast te klikken kun je je gift overmaken, maar je kunt natuurlijk ook gewoon overschrijven op onze bankrekeningnummer NL67 INGB 0008201619 t.n.v. Stichting Harvest Ministries.

Verder kun je vrijwilligerswerk overwegen. Jouw tijd en energie kunnen een onschatbare waarde toevoegen aan onze inspanningen. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het ondersteunen van educatieve programma’s of het helpen opzetten van het Harvest Global Network, elke inzet is van onschatbare waarde.

Samen kunnen we een golf van positiviteit en hoop verspreiden. Sluit je aan bij onze beweging en word een verschilmaker in het leven van mensen en de wereld om ons heen. Samen bouwen we aan een toekomst vol licht en kansen voor iedereen!

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan onze missie voor een betere wereld.