Zondag 2 mei a.s. zal er weer een Harvest Onderwijssessie plaatsvinden o.l.v. Steven Badal.
Tijdens deze sessie zullen praktische principes en handvatten worden aangereikt die je helpen om in het dagelijks leven voorspoedig en gelukkig te zijn.

Na ruim een jaar online onderwijssessies te hebben gehouden, zullen wij vanaf 2 mei a.s. weer in De Silo samenkomen, zij het met de nodige maatregelen.

Tickets
Om alles zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen binnen de RIVM-richtlijnen, is het nodig om van te voren een gratis ticket te reserveren via de website of via deze link. Door je ticket te reserveren bevestig je dat je akkoord gaat met het Harvest Corona Protocol en de daarin genoemde vragen met ‘Nee’ hebt kunnen beantwoorden.
Je hoeft de tickets niet uit te printen en mee te nemen. Online reserveren is voldoende.

Harvest Coronaprotocol
In dit protocol staan alle maatregelen die we met elkaar hebben afgesproken om zo veilig mogelijk samen te komen conform de overheidsmaatregelen. Lees ze aub goed door.

HGN
Naast de maandelijkse samenkomsten zijn de HGN-groepen natuurlijk ook nog actief. Mocht je niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn in de Silo, dan willen wij je aanmoedigen om samen met je HGN-groep de online stream van de onderwijssessies samen mee te maken.

Graag zien wij je in persoon of online terug op zondag 2 mei a.s. om 15.00 uur in/via de Silo aan de Turfschipkade 1 in Zoetermeer.

Gods zegen!

Harvest Ministries

Onderwijssessie