Heb je altijd al iets willen doen aan zending, maar je weet niet hoe je dat effectief moet aanpakken? Wil je ontdekken of je hiervoor geschikt bent? Kom dan naar deze workshop. Speciaal bedoeld voor iedereen die weet hoe belangrijk zending is en wil ontdekken hoe er meer invulling aan te geven. Of je nu al helemaal klaar staat om af te reizen naar een vreemd land met een andere taal en cultuur, of dat dat echt helemaal niets voor je is, maar je wel vanuit je leven hier wilt bijdragen aan die opdracht… deze workshop is voor jou!Samen gaan we ontdekken welke van de vier zendingsrollen (bidden, geven, zenden, gaan) het beste bij je past en hoe je die rol kunt oppakken.

Deze workshop wordt gegeven door Kris-Tina, die zelf 5 jaar geleden vertrok naar het zendingsveld met de missie om uit te reiken naar bevolkingsgroepen die nog nooit van Jezus en Zijn verlossingswerk hebben gehoord. Momenteel is zij actief in Indonesië te midden van twee onbereikte Moslim bevolkingsgroepen. Samen met een team jonge Indonesiërs zet ze zich in om huisgroepen te starten met mensen die openstaan om samen met hun families te leren over de hoop die in Christus is en bidden zij voor hun noden.
Daarnaast begeleidt ze jonge (Indonesische) zendelingen om in hun roeping te gaan wandelen door middel van coaching en ondersteuning en zendingservaring en is zij ook voor World Outreach, een internationale zendingsorganisatie,  het eerste aanspreekpunt voor mensen die naar het zendingsveld willen gaan. .

De workshop wordt gehouden op vrijdag 15 februari 2019 en start om 20.00 uur in het gebouw ‘De Silo’ aan de Turfschipkade 1 in Zoetermeer.
De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.