Soms moet je de stilte opzoeken om beter te kunnen horen of te begrijpen wat God de Vader tot je te zeggen heeft. Jezus leerde talloze malen over het belang van het zoeken van de Vader in de stilte. Dat is het moment waarin je tot nieuwe inzichten komt, nieuwe inspiratie opdoet en kracht ontvangt om in het leven te staan.

Daarom willen wij je van harte uitnodigen om met ons mee te doen tijdens een 3 weekse gebed- en vastentijd vanaf 2-1-2017 t/m 23/1-2017. Dat is dus niet alleen om alle overtollige calorieën van de afgelopen tijd weer kwijt te raken, maar vooral ook om openbaring te krijgen over wat Gods plannen zijn met je leven voor 2019.
Niets geeft je meer blijdschap dan die zekerheid te ontvangen over wat God gaat doen in je leven. Hij is een echte Vader, dus wil je heel graag meenemen in Zijn plan voor het leven.
Voor meer informatie hierover, klik op de volgende links:
https://www.youtube.com/watch?v=ZmwY9AxciF0&feature=youtu.be
http://chirb.it/wp/5vw5kP
http://chirb.it/wp/xHKebn

Onder het genot van een kopje soep, zullen wij de laatste vastendag, woensdag 23 januari 2019 gezamenlijk afsluiten en de openbaring en inzichten van de vastenperiode met elkaar bespreken. Dit alles zal plaatsvinden om 20.00 uur in ons gebouw “De Silo” aan de Turfschipkade 1 in Zoetermeer.
Alvast een supertijd met God toegewenst en tot dan!

Harvest Ministries