Ronny halfRonny bracht de eerste periode van zijn leven door in Australië en Nederland. Samen met zijn vrouw Kay had hij een gelukkig leven voorzien van alle gemakken, allebei een goede baan, een mooi huis, enz. enz. Iedereen verklaarde ze dan ook voor gek toen ze alles achterlieten om de zending in te gaan.

Ronny en Kay hadden al jaren het verlangen anderen te vertellen over het doel dat God heeft met ieders leven. Je kunt niet zeggen: ‘God houdt van jullie’ en niets doen aan de erbarmelijke omstandigheden. Dus lieten zij huis en haard achter en vertrokken naar de binnenlanden van Borneo, waar ze begonnen met het opvangen van enkele kinderen die in de jungle waren achtergelaten.

Het leven van Ronny en Kay werd een doorlopend proces van volgen en vertrouwen op de Heer die hem de opdracht gaf om in het midden van de jungle een dorp voor 1.000 verwaarloosde kinderen en scholen voor 2.000 kinderen te bouwen.

Op vrijdag 4 oktober a.s. zal Ronny Heyboer in ons midden zijn om te spreken over zijn ervaringen in het binnenland van Borneo.
Wees welkom en word geïnspireerd door de geweldige belevenissen van Ronny!
De meeting zal plaatsvinden in het gebouw “De Silo” aan de Turfschipkade 1 te Zoetermeer. Aanvang 20:00 uur.

Harvest Ministries