HGN networkWij zeggen altijd: “Ik ga naar de kerk.” Maar dat kan eigenlijk niet, want overal waar wij gaan, brengen wij de kerk met ons mee. Wij zíjn namelijk de kerk! De kerk is dus niet iets buiten jezelf, buiten je eigen leven. Daarom spreekt de Bijbel over het ‘Lichaam van Christus’. You’re in or out.

Ooit eens een oor gezien die na een wandelingetje buiten weer naar zijn lichaam terugkeert of een voet die een tijdje weg was en zich opeens weer bij zijn lichaam aansluit? Nee toch?

God de Vader had bedoeld dat we te allen tijde Zijn kerk zouden representeren overal waar we zijn. Dit is best lastig om te begrijpen en in praktijk te brengen als je jaren lang geleerd hebt dat je naar de kerk gaat i.p.v. dat je kerk bent.

Om hierin te groeien en zichtbare resultaten in je leven, als volgeling van Jezus, in je directe omgeving te gaan zien, organiseert Steven Badal regelmatig HGN workshops. Voor meer info zie www.harvestglobalnetwork.com.

Op zaterdag 9 september a.s. zullen we weer een HGN-workshop houden!
Samen met jullie willen wij op deze dag kijken hoe het gaat met deze beweging, hoe het netwerk zich tot over de landsgrenzen aan het vormen is en willen wij elkaars ervaringen delen.

Bij deze willen wij jullie ook uitnodigen om ideeën of inzichten, hoe dit netwerk nog meer gestalte te geven, op deze dag in te brengen. Willen jullie aub ter voorbereiding alvast nadenken over de volgende vragen en hier evt. een antwoord op te geven per mail of tijdens deze workshop:

  1. Wat denk je dat mensen nodig hebben om nog meer in beweging te komen?
  2. Wat denk je dat daarvoor nodig is, in termen van geld, tijd, menskracht, faciliteiten of anderszins?

Er zullen verschillende sprekers hun licht laten schijnen op de ontwikkelingen binnen HGN en de tot nu toe behaalde resultaten. Daarnaast zullen we voldoende tijd inruimen voor ontmoeting, gezelligheid en lekker eten.
De workshop zal dus plaatsvinden op zaterdag 9 september a.s. van 15.00 uur tot 17.00 uur in de Silo te Zoetermeer.

De toegang is vrij en iedereen is welkom.

Harvest Ministries

Datum/Tijd
09/09/2017
3:00 pm - 5:00 pm

Locatie
De Silo

Kaart wordt geladen...